Antena 3 CNN Actualitate Românii pleacă spre destinații exotice de Revelion. Unii dintre ei și-au luat zacuscă în bagaj

Românii pleacă spre destinații exotice de Revelion. Unii dintre ei și-au luat zacuscă în bagaj

Românii care pleca din țară de Anul Nou sunt gata de vacanță. Destinațiile preferate din acest an sunt cele exotice. Cursele charter spre Egipt, Dubai sau Maldive sunt pline în această perioada. Câțiva dintre ei au pus în bagaje bunătățile pregătite acasă de sărbători: zacuscă sau dulciurile copilăriei.

Românii pleacă spre destinații exotice de Revelion. Unii dintre ei și-au luat zacuscă în bagaj
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    28 Dec 2020   •   19:40

Turiștii caută orice destinație unde se poate călători fără restricții majore, ci doar cu solicitarea unui test PCR negativ. Astfel, sute de români au plecat în destinații exotice pentru a petrece acolo noaptea dintre ani. Aceștia spun că aveau nevoie să se relaxeze după perioada grea prin care au trecut.

În timp ce unii dintre ei sunt nerăbdători să încerce delicatesele si preparatele locale, sunt și români care au mărturisit că pleacă în vacanță cu zacusca în bagaj. 

Destinația preferată a românilor pentru petrecerea de Revelion a fost Dubaiul. Acesta au plătit chiar și 2.000 de euro pentru un sejur de 7 nopți. Fiecare pasager va prezenta un test COVID-19, atât la check-în cât și în momentul în are vor ajunge la destinație.

În Dubai, purtarea măștii și distanțarea socială sunt obligatorii. Mai mult, petrecerile private cu mai mult de 30 de invitați au fost interzice. Organizatorii care încalcă regulă riscă amenzi de aproape 14.000 de dolari, iar participanții pot fi și ei sancționați cu 4.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: revelion destinații exotice bagaj
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close