Antena 3 CNN Actualitate Trei români au făcut spectacol în Marea Britanie! Cu porcul tăiat, pe străzile Londrei

Trei români au făcut spectacol în Marea Britanie! Cu porcul tăiat, pe străzile Londrei

Românii au devenit din nou vedete în Marea Britanie după ce au făcut spectacol pe străzile Londrei, cu un porc tăiat, în spate.

Trei români au făcut spectacol în Marea Britanie! Cu porcul tăiat, pe străzile Londrei
de Laura Dinu    |    25 Dec 2020   •   15:30

Trei români au fost observați zilele trecute în Marea Britanie, plimbând un porc tăiat. Bărbații au respectat tradițiile din țara natală și au omorât animalul, după care l-au plimbat pe străzile din Londra.

Imaginile au fost făcute publice atât pe Tik Tok cât și pe Facebook. Bărbaţi sunt văzuți scoțând porcul din portbagajul unei maşini, iar unul dintre ei ia animalul în spate şi traversează strada cu el. Pe fundal se aud mai multe voci, inclusiv râsul unui copil. Pentru că o astfel de scenă nu putea fi ratată, unul dintre ei a filmat totul, iar imaginile au ajuns rapid pe reţelele de socializare.

Proxeneţii români, în presa internaţională. The Sun: Părinţii îşi vând propriile fiice minore pentru a fi violate în Marea Britanie

Nu este prima dată când românii fac spectacol în Marea Britanie. La jumătatea lunii decembrie, un material publicat de tabloidul britanic The Sun a scos la lumină amănunte îngrozitoare despre mecanismul prin care minore din România sunt vândute bandelor de proxeneţi care-şi exploatează apoi victimele în străinătate, cu precădere în Anglia.

Vândută de propriul părinte, care a încasat şi comision, pentru livrare "la uşa cumpărătorului"

"Un tip mi-a spus că a cumpărat o tânără de 15 ani de la tatăl ei și, pentru că era minoră, l-a plătit suplimentar pe tată să o aducă în apartamentul din Austria al cumpărătorului. A plătit 3.000 de euro și în mod normal ar fi plătit mai puțin, în jur de 1.500 de euro pentru o minoră, dar era prea riscant pentru el să călătorească cu fata. Fetei nu-i convenea că era vândută, aşa că era mai sigur să îl plătească pe tată să o transporte peste graniţă, urmând ca el să o ducă spre destinaţia finală, care probabil era Anglia".

Confesiunea citată în The Sun aparţine lui Radu Nicolae, expert în crimă organizată, președintele Centrului Syene pentru Educație din București.

Nicolae a intervievat în 2018 traficanți de persoane în închisorile Jilava, Rahova, Giurgiu și Poarta Albă.

"Am făcut tot posibilul să mă pregătesc psihologic pentru aceste interviuri şi să nu judec, dar nu mi-a fost uşor. Ce m-a şocat a fost că aceşti indivizi n-aveau nicio urmă de empatie pentru alte fiinţe umane. Tratau femeile ca pe animale - mijloace de pe urma cărora faci bani - şi nu vedeau nimic rău în asta", povesteşte expertul.

Traficaţii sunt interesaţi exclusiv de femeile tinere, cât mai tinere posibil și, în primul rând, minorele.

Ţinta traficanţilor: minorele, pentru că sunt cerute de clienţi

"I-am întrebat: 'De ce vizați fetele de 14, 15 și 16 ani?' şi mi-au spus că e pe seama faptului că au clienți care plătesc mai mult și vin mai des pentru fetele tinere", detaliază Radu Nicolae.

În timp ce unele fete sunt vândute de părinți, altele sunt convinse să se mute în străinătate de așa-zișii "loverboys" (iubiţi, n.r.) care le promit o viață mai bună în Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie porc
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close