Antena 3 CNN Actualitate Ar trebui românii să plătească facturile uriașe la energie și gaze? Răspunsul ministrului Economiei | #josfăcătura

Ar trebui românii să plătească facturile uriașe la energie și gaze? Răspunsul ministrului Economiei | #josfăcătura

Românii care primesc facturi nejustificat de mari pentru consumul de energie și de gaze trebuie să sesizeze ANPC, iar după rezolvarea problemei să le plătească, este de părere ministrul Economiei, Florin Spătaru.

Ar trebui românii să plătească facturile uriașe la energie și gaze? Răspunsul ministrului Economiei | #josfăcătura
Sursa foto: Antena 3 & Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2022   •   11:01

Într-o intervenție la Antena 3 acesta a transmis că furnizorii de servicii ar trebui să răspundă imediat sesizărilor consumatorilor, astfel încât aceștia să plătească prețul real al facturii până la data scadentă.

„Acolo unde nu sunt semnale că aceste facturi au fost făcute ilegal, că n-au respectat această ordonanță 118, oamenii să-și plătească facturile. Acolo unde sunt semnale și au  făcut sesizări către ANPC mă aștept de la furnizorii de servicii să facă aceste corecții cât mai repede posibil în așa fel încât facturile corectate să poată să fie plătite corespunzător.

Este o perioadă de timp, de la emiterea facturii până la data scadentă, 20 chiar 30 de zile. Sunt sigur că este suficient timp ca acești furnizori să-și corecteze facturile. Nu trebuie să aștepte neapărat controlul ANPC. Se pot sesiza de la sine.”, a explicat ministrul Economiei la Antena 3.

×
Subiecte în articol: gaze energie #josfăcătura
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close