Antena 3 CNN Actualitate Români sechestraţi la vama ungară Redici, după ce s-au găsit cartuşe de ţigări netimbrate în autocarul lor

Români sechestraţi la vama ungară Redici, după ce s-au găsit cartuşe de ţigări netimbrate în autocarul lor

Români sechestraţi la vama ungară Redici, după ce s-au găsit cartuşe de ţigări netimbrate în autocarul lor
21 Aug 2009   •   12:49

45 de români sunt sechestraţi la vama ungară Redici de mai bine de 14 ore. Şi asta după ce în autocarul în care se aflau, vameşii au descoperit 180 de cartuşe de ţigări netimbrate. Se pare că ţigările aparţineau unuia dintre şoferi.

Autorităţile române spun că nu pot lua nicio măsură pentru că legea ungară prevede sechestrarea mijlocului de transport până la plătirea unei amenzi. Amendă pe care pasageii inculpaţi nu vor să o plătească.

Autocarul, cu 47 de oameni la bord se îndrepta către Italia. La vama ungară Redici, autovehiculul a fost reţinut după ce autorităţile de la forntieră au găsit în autocar aproximativ 180 de cartuşe de ţigări netimbrate.

Agenţii vamali spun că nu vor permite plecarea autocarului, până când o amendă de 4.000 de euro nu va fi achitată de cei asupra cărora s-au găsit cartuşele.

Restul pasagerilor reclamă însă comportamentul vameşilor.

Singura soluţie poate veni din partea firmei transportatoare, care se pare a trimis un alt autocar care să ia restul pasagerilor către Italia.


Antena 3



×
Subiecte în articol: pasageri autocar Ungaria contrabanda
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close