x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Cine sunt românii care plătesc cele mai mari taxe în 2016

de G.S.   •   10 Ian 2016   •   11:26
Taxele şi impozitele locale pentru 2016 îi bagă în încurcătură pe români. Mai peste tot, noile taxe sunt cu 25 la sută mai mari, iar impozitarea se face diferenţiat, în funcţie de scopul locuinţei - reşedinţă sau firmă. 
 
În plus, din acest an, românii plătesc impozit şi pe terenul de sub construcţie, iar dacă stau la un etaj mai mare decât patru, suma creşte. 
 
În faţa ghişeelor de la administraţiile financiare, românii află că impozitul pentru locuinţe este mai mare.  
 
Românii plătesc în 2016 impozit şi pentru terenul de sub case. Şi modul de calcul al impozitelor pentru imobile este diferit.  
 
La costurile mai mari contribuie şi creşterea valorii impozabile.
 
Sumele de plată diferă şi în funcţie de localitate, pentru că fiecare consiliu local poate stabili un procent de impozit diferit. 
 
În medie, la nivelul întregii ţări, impozitul este mai mare cu 25 la sută pentru apartamente şi cu 7 la sută pentru case.
 
poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati