Antena 3 CNN Actualitate Doi români şi un olandez, reţinuţi de DIICOT. Au introdus în ţară şi au vândut peste 14.000 de pastile de ecstasy

Doi români şi un olandez, reţinuţi de DIICOT. Au introdus în ţară şi au vândut peste 14.000 de pastile de ecstasy

Procurorii DIICOT au reţinut un cetăţean olandez şi doi români, acuzaţi de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc.

Doi români şi un olandez, reţinuţi de DIICOT. Au introdus în ţară şi au vândut peste 14.000 de pastile de ecstasy
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    07 Feb 2022   •   20:41

Potrivit DIICOT, inculpații au introdus în țară și au vândut un număr de 14.280 comprimate ce conţin MDMA (ecstasy) contra sumei de 25.000 euro.

Cu privire la unul dintre inculpați există informații că, sâmbătă, 5 februarie, a dat gratuit unei persoane un număr de 48 comprimate ovale de culoare albastră care conţin MDMA și, în 12 noiembrie, anul trecut, a vândut un număr de 1.915 comprimate ovale de culoare albastră care conţin MDMA contra sumei de 27.500 lei.

Doi români și un olandez au vândut ecstasy de 25.000 de euro

Astfel, duminică, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale au făcut cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Arad și Ilfov, în urma cărora au fost descoperite și ridicate un comprimat ce conţine MDMA, diverse sume de bani, 3 autoturisme cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activității infracționale și alte bunuri de interes în anchetă.

A fost ridicată, în urma perchezițiilor, cantitatea totală de 16.243 de comprimate ce conțin MDMA, având o valoare estimativă de piață de 1.300.000 lei.

În cursul zilei de luni, inculpații vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: droguri pastile ecstasy
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close