Antena 3 CNN Actualitate "România a semănat cu Libia. Opoziţia cerea ca ţara să fie bombardată". Ce spuse Ponta despre situaţia recentă din România

"România a semănat cu Libia. Opoziţia cerea ca ţara să fie bombardată". Ce spuse Ponta despre situaţia recentă din România

"România a semănat cu Libia. Opoziţia cerea ca ţara să fie bombardată". Ce spuse Ponta despre situaţia recentă din România
Sursa foto: Foto: Intact Images/ Agerpres
de S.T.    |    03 Sep 2012   •   10:17

Premierul Victor Ponta le-a spus, luni, ambasadorilor prezenţi la Reuniunea Dimplomaţiei Române, că situaţia recentă din România a semănat cu ce s-a întâmplat în Libia, în sensul că opoziţia cerea partenerilor externi ca ţara să fie "bombardată" pentru a arăta astfel că "lucrurile nu merg bine".

Ponta a arătat că a fost vorba recent de situaţii cu care ambasadorii, ca şi cetăţenii români, au fost mai puţin obişnuiţi să se confrunte, scrie Mediafax.

"Dacă pot să fac o anumită glumă, şi sper să fiu bine înţeles, în ultima perioadă am văzut o situaţie care semăna cu ceea ce am văzut în Libia cu ceva timp. Opoziţia din ţară cerea partenerilor externi să bombardeze ţara ca să arate că lucrurile nu merg bine", a afirmat premierul Ponta.

Potrivit spuselor premierului, orice fel de problemă pe plan intern, între forţele politice interne şi conducerea ţării, nu trebuie să afecteze reprezentarea europeană şi internaţională sau interesele ca ţară ale României.

Ponta a spus că aceste interese sunt mai importante decât interesele de partid ale unei anumite guvernări sau conduceri politice.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta premier Libia
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close