Antena 3 Actualitate România Doreilor. Colecție de “succesuri și eșecuri” din toată țara

România Doreilor. Colecție de “succesuri și eșecuri” din toată țara

de G.S.    |    20 Mar 2016   •   19:32

Pe Dorel, cunoscutul personaj colectiv, care fără intervenţie externă acţionează instinctiv, cu rezultate amuzante pentru el, dar tragice pentru comunitate, îl găsim peste tot în România.

Este drumar, instalator, primar , pompier. Oriunde, când ne e lumea mai dragă, Dorel aşteaptă momentul potrivit să dea lovitura.

12 treceri de pietoni au fost trasate în comunica Corabia din Argeş pe o stradă de nici 800 de metri. Multe încep dintr-un gard şi se termină într-un pom.

Lucrătorii care se ocupau de construcţia noului stadion din Târgu Jiu au decoperat o parcare, deşi o maşinp era încă acolo. Autoturismul a rămas singur pe un petic de iarbă.

Nimeni nu a putut să oprească şi muncitorii din Aiud să asfalteze o parcare. Când au văzut că nu găsesc proprietarul unei maşini, au decis să termine lucrarea, fără să mai aştepte ca cineva să mute maşina.

Uneori Dorel locuieşti în primării. Aşa s-a întâmplat şi în Ghimbav, unde povestea ineditei treceri de pietoni din oraş s-a încheiat după 12 ani.

Un bărbat din Argeş şi-a văzut moartea cu ochii în momentul în care un excavator a vrut să efectueze manevra de întoarcere. S-a demonstrat că şi în acest caz talentul lui Dorel a fost nativ, pentru că la testarea cu etilotestul s-a demonstrat că nu era băut.

Drumarii par cei mai inovativi atunci când vine vorba de abilităţi care rămân cel puţin în memoria internauţilor.

×
Subiecte în articol: România Dorel drumuri asfaltare lovitura

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close