Antena 3 CNN Actualitate România Doreilor. Colecție de “succesuri și eșecuri” din toată țara

România Doreilor. Colecție de “succesuri și eșecuri” din toată țara

România Doreilor. Colecție de “succesuri și eșecuri” din toată țara
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Mar 2016   •   19:32

Pe Dorel, cunoscutul personaj colectiv, care fără intervenţie externă acţionează instinctiv, cu rezultate amuzante pentru el, dar tragice pentru comunitate, îl găsim peste tot în România.

Este drumar, instalator, primar , pompier. Oriunde, când ne e lumea mai dragă, Dorel aşteaptă momentul potrivit să dea lovitura.

12 treceri de pietoni au fost trasate în comunica Corabia din Argeş pe o stradă de nici 800 de metri. Multe încep dintr-un gard şi se termină într-un pom.

Lucrătorii care se ocupau de construcţia noului stadion din Târgu Jiu au decoperat o parcare, deşi o maşinp era încă acolo. Autoturismul a rămas singur pe un petic de iarbă.

Nimeni nu a putut să oprească şi muncitorii din Aiud să asfalteze o parcare. Când au văzut că nu găsesc proprietarul unei maşini, au decis să termine lucrarea, fără să mai aştepte ca cineva să mute maşina.

Uneori Dorel locuieşti în primării. Aşa s-a întâmplat şi în Ghimbav, unde povestea ineditei treceri de pietoni din oraş s-a încheiat după 12 ani.

Un bărbat din Argeş şi-a văzut moartea cu ochii în momentul în care un excavator a vrut să efectueze manevra de întoarcere. S-a demonstrat că şi în acest caz talentul lui Dorel a fost nativ, pentru că la testarea cu etilotestul s-a demonstrat că nu era băut.

Drumarii par cei mai inovativi atunci când vine vorba de abilităţi care rămân cel puţin în memoria internauţilor.

×
Subiecte în articol: România Dorel drumuri asfaltare lovitura
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close