Antena 3 CNN Actualitate România, în mijlocul ATENŢIEI MONDIALE

România, în mijlocul ATENŢIEI MONDIALE

România, în mijlocul ATENŢIEI MONDIALE
Sursa foto: Foto: romaniatourism.com
24 Noi 2013   •   17:30
România va organiza marţi a doua reuniune la nivel de prim-miniştri din Europa Centrală şi de Est şi China, la care vor participa 16 şefi de guvern.
La eveniment vor participa, alături de premierul României, Victor Ponta, şi de cel al Consiliului de Stat al RP Chineze Li Keqiang, şefii de guvern ai Albaniei, Bosniei-Hertegovina, Bulgariei, Cehiei, Croaţiei, Estoniei, Lituaniei, Macedoniei, Muntenegrului, Poloniei, Serbiei, Slovaciei, Sloveniei şi Ungariei şi ministrul de externe din Letonia.
Aceasta este a doua reuniune a şefilor de guverne din ţările Europei Centrale şi de Est şi China, după cea organizată în 2012 la Varşovia.
"Cu ocazia reuniunii la nivel înalt de la Bucureşti, Prim-miniştrii vor evalua stadiul de implementare a propunerilor de cooperare lansate cu un an în urmă la Varşovia, vor aborda domeniile şi mijloacele concrete de dinamizare a relaţiilor comerciale şi investiţionale între cele două zone, prin proiecte de cooperare în domenii precum energia, agricultura, infrastructura, transporturile, IT şi turism", se arată într-un comunicat al Guvernului.
Vor avea loc întâlniri bilaterale, semnarea unor memorandumuri şi un forum economic.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close