Antena 3 CNN Actualitate România, între furtuni și temperaturi ridicate! Prognoza METEO 16 iulie 2020

România, între furtuni și temperaturi ridicate! Prognoza METEO 16 iulie 2020

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se încălzește, însă odată cu temperaturile ridicate revin și ploile.

România, între furtuni și temperaturi ridicate! Prognoza METEO 16 iulie 2020
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    16 Iul 2020   •   09:10

La această oră, cerul este variabil în vestul ţãrii şi prezintã înnorãri în celelalte regiuni. Se semnaleazã averse, izolat în sudul, nord-estul şi centrul teritoriului. Vântul suflã slab şi moderat. Temperatura aerului la ora 08.00 avea valori cuprinse între 11 grade la Petroşani şi 21 grade la Zimnicea.

Astăzi, vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri, temporar mai accentuate dupã-amiaza şi seara, când se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în nord-estul, centrul şi sudul ţãrii şi pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã ce pot depãşi 20...25 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii.

Vremea în Capitală

Cerul este parţial noros, vântul suflã slab, iar la ora 08.00 se înregistrau 18 grade la Bãneasa şi Afumaţi şi 20 de grade la Filaret.

Astăzi, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul intervalului, dar temporar accentuate spre searã, când va creşte probabilitatea pentru averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 30...31 de grade.

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close