Antena 3 CNN Actualitate România la vot. Cine luptă pentru Lugoj

România la vot. Cine luptă pentru Lugoj

Bătălia pentru fotoliul de primar din 27 septembrie se anunţă a fi una încinsă. Ioan Teca este candidatul PPU-SL la Primăria Lugoj. Fost comandant al batalionului 183 artilerie ''General Ion Dragalina''. Militar de profesie, acesta şi-a propus să aducă schimbările pe care le aşteaptă locuitorii de mai bine de 30 de ani de zile. Ioan Teca promite mai multe zone verzi în oraş, fluidizarea traficului şi mai multe râuri peste râul Timiş. Candidatul PPU-SL spune că va atrage fonduri europene pentru realizarea acestor proiecte, Lugojul fiind repetent la acest capitol. În cursă se va lupta cu Francisc Boldea, actualul primar al Lugojului, Claudiu Buciu, preşedinte PNL al filialei locale, Liviu Brînduşoni din partea PMP, iar lista rămâne deschisă. Se pare că mai sunt încă cel puţin trei nume care îşi vor anunţa candidatura în viitorul apropiat.

România la vot. Cine luptă pentru Lugoj
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2020   •   23:15

Un fost comandant al Batalionului de Artilerie a intrat în cursa pentru fotoliul de primar al Lugojului. Ioan Teca a ales să facă anunţul chiar de Ziua Naţională a Imnului.

''Nu este normal să stau pe margine. Vreau să mă implic şi, cum spuneam, e o datorie de onoare. O datorie morală faţă de Dumnezeu care m-a ajutat să ajung în vârful unei piramide, în vârful unei structuri respectabile'', spune Ioan Teca.

Primul obiectiv pe lista fostului comandant este şi sectorul la care Lugojul suferă cel mai mult: fluidizarea traficului.

''Lugojului îi trebuiesc cel puţin 4 poduri: 2 poduri în zona centrală sunt sustenabile din bugetul propriu. Celelalte trebuie să ne unim forţele să găsim fonduri'', spune acesta.

Ioan Teca vrea ca urbea în care locuieşte să aibă mai multe zone verzi, dar şi să pună accentul pe cultură.

''Cultura şi tradiţiile bineînţeles că vor fi de mare importanţă pentru mine, pentru că zic eu că prin cultură ne păstrăm identitatea şi este pilonul care dăinuie'', spune Ioan Teca, candidat PPU-SL Primaria Lugoj.

Până acum şi-au mai anunţat candidatura la primăria Lugojului actualul edil, social democratul Francisc Boldea, preşedintele PNL Lugoj Claudiu Buciu, Liviu Brînduşoni din partea PMP, dar şi un independent: Tavi Voinea, patronul unei cafenele din oraş.

 

×
Subiecte în articol: ioan teca România la vot Lugoj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close