Antena 3 CNN Actualitate România, lăudată de jurnaliştii străini: O ţară cu văi bucolice, vinuri bune şi cafenele elegante

România, lăudată de jurnaliştii străini: O ţară cu văi bucolice, vinuri bune şi cafenele elegante

România, lăudată de jurnaliştii străini: O ţară cu văi bucolice, vinuri bune şi cafenele elegante
Sursa foto: Foto: Huffington Post
01 Ian 2012   •   12:39

Un articol publicat de Huffington Post combate ideea potrivit căreia România este o ţară care nu are decât puncte negative. Potrivit publicaţiei americane, România înseamnă mai mult decât ţigani sau haite de câini vagabonzi şi are un potenţial turistic bine conturat.

Autoarea articolului, Jeanine Barone, jurnalistă specializată în călătorii, prezintă principalele atracţii turistice ale ţării noastre, printre care se numără staţiunile montane, precum şi cafenelele din Bucureşti.



"Am descoperit o altă Românie, o ţară cu văi bucolice, sate de munte cu privelişti panoramice, vinuri bune, parcuri înverzite şi hoteluri şic", scrie jurnalista Huffington Post care a vizitat Sinaia, Predeal, Azuga, Braşov şi Bâlea Lac.

Printre personalităţile care au lăudat potenţialul turistic al Romaniei se află şi Prinţul Charles, care a achiziţionat deja mai multe proprietăţi restaurate în sate din Transilvania.



 

×
Subiecte în articol: România turism printul Charles
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close