Antena 3 CNN Actualitate România, măturată de furtuni. Anunțul făcut de ANM

România, măturată de furtuni. Anunțul făcut de ANM

România, măturată de furtuni. Anunțul făcut de ANM
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Aug 2018   •   16:33

Vremea se schimbă radical. Urmează ploi torențiale, descărcări electrice și izolat grindină, în special în vest și în nord-vestul țării. 

„Vorbim de un grad ridicat de instabilitate atmosferică. Astăzi, în vestul, în nord-vestul țării și în zonele de munte, iar mâine în toată jumătatea vestică a țării. În aceste zone vom avea averse cu caracter torențial în intervale scurte de timp. Cantitățile pot depăși 30-40 l/mp. Intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie. Chiar și la această oră avem o astfel de linie de vijelie pe partea de vest, nord-vest. E atenționată printr-un mesaj portocaliu. Așteptăm intensificări ale vântului”, a spus Alina Șerban, meteorolog ANM

„Dacă până acum am avut o vreme călduroasă, în aceste zone vizate de instabilitatea atmosferică, valorile termice vor fi în scădere. Se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Maximele nu vor urca mai mult de 27-28 de grade. În sud-estul teritoriului, vremea se va menține călduroasă, temperaturile vor urca până la 33-34 de grade”. 

×
Subiecte în articol: vremea ANM furtuni România
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close