Antena 3 CNN Actualitate România, măturată de vijelii puternice: ''Vom simţi vânt puternic şi în Bucureşti!''

România, măturată de vijelii puternice: ''Vom simţi vânt puternic şi în Bucureşti!''

Vijelii puternice vor mătura o mare parte din ţară în orele următoare, anunţă meteorologii. Partea de sud-est este prima afectată de frontul atmosferic care aduce ploi abundente însoţite de descărcărci electrice. Nici Capitala nu va fi ferită de instabilitate accentuată în această seară. Săptămâna viitoare se anunţă caniculă.

România, măturată de vijelii puternice: ''Vom simţi vânt puternic şi în Bucureşti!''
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    25 Aug 2020   •   18:30

Meteotologii anunţă vreme instabilă care va fi însoţită de ploi şi vânt puternic. Episodul de instabilitate va fi resimţit şi în Bucureşti din această seară.

''Instabilitatea atmosferică deja s-a declanaşat în partea de sud-vest a ţării.

Judeţele Olt, Gorj, au fost afectate de frontul de rafală care avansează şi urmează să traverseze o bună parte din Câmpia Română. Vijelie în judeţul Teleorman unde au pătruns în ultima jumătate de oră.

Vorbim de viteze de 80 km/h. Se îndreaptă încet şi către zona Capitalei. Probabil o oră jumătate, două ore. Vom simţi vânt puternic şi în Bucureşti!

De mâine vorbim de o amelioare certă. De joi încolo, din nou încălzirea îşi spune cuvântul şi în a doua jumătate a săptămânii, mai ales către weekend, sâmbătă, duminică, cel puţin pentru regiunile sudice, pentru Lunca Dunării, Bărăgan, vom avea din nou temperaturi în prag de caniculă'', a spus Viorica Dima, meteorolog de serviciu.

×
Subiecte în articol: vant puternic vijelii
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close