Antena 3 CNN Actualitate România, promovată la BBC: Videoclipurile realizate de Charlie Ottley vor fi difuzate zilnic timp de o lună. Primul clip din campanie

România, promovată la BBC: Videoclipurile realizate de Charlie Ottley vor fi difuzate zilnic timp de o lună. Primul clip din campanie

Jurnalistul Charlie Ottley, îndrăgostit de România, a realizat un nou videoclip care va fi folosit pentru promovarea ţării noastre la târgul internaţional de turism WTM Londra.

România, promovată la BBC: Videoclipurile realizate de Charlie Ottley vor fi difuzate zilnic timp de o lună. Primul clip din campanie
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Oct 2023   •   12:04

La târgul de turism de la Londra, care va avea loc în perioada 6-8 noiembrie, va fi promovată și România, grație lui Charlie Ottley.

Informația a fost făcută publică de Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, care a publicat primul videoclip din seria celor cu care România va fi promovată la BBC, timp de o lună.

„Clipurile sunt realizate de Charlie Ottley un binecunoscut jurnalist, poet, realizator britanic, îndrăgostit de România“, a mai transmis ministrul.

Videoclipurile vor fi difuzate în cadrul emisiunilor BBC, pe întreaga durată a zilei, timp de o lună, începând din 15 octombrie.

MEAT va beneficia de 80 de difuzări, respectiv 30 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 1 minut şi 50 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 30 de secunde.

Charlie Ottley, cunoscut pentru fidelitatea sa faţă de România,  a realizat pentru Travel Channel documentarul de promovare al României denumit „Wild Carpathia”, în care apare şi Regele Charles, la acea vreme prinț, în calitate de invitat. Documentarul a avut trei părţi şi a fost cea mai urmărită emisiune de la Travel Channel.

 

 

×
Subiecte în articol: BBC Charlie Ottley România
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close