Antena 3 CNN Actualitate România, ţara jafurilor: Cinci spargeri în mai puţin de 24 de ore (VIDEO)

România, ţara jafurilor: Cinci spargeri în mai puţin de 24 de ore (VIDEO)

România, ţara jafurilor: Cinci spargeri în mai puţin de 24 de ore (VIDEO)
14 Mai 2010   •   16:08

Jafurile se înmulţesc pe zi ce trece în România. Fie că vorbim despre bănci, benzinării sau chiar sedii de primării, hoţii reuşesc să fugă cu sume importante de bani şi nu în toate cazurile sunt capturaţi de poliţişti. Cinci spargeri au avut loc în ţară, în mai puţin de 24 de ore.

Două dintre jafuri s-au produs în judeţul Constanţa. În primul caz, două persoane au pătruns într-o benzinărie din Agigea, iar cu ajutorul unui pistol de jucărie au sustras 500 lei.

Cea de-a doua spargere a fost dată în Constanţa la o sală de jocuri mecanice.



Un alt jaf a avut apoi loc în centrul Timişoarei. De această dată, hoţii au ales să dea spargerea la o farmacie. Un bărbat cu faţa acoperită le-a atacat pe farmaciste cu un spray paralizant şi a fugit cu toţi banii din încasări, aproximativ 100 de lei, dar şi cu un telefon mobil. Scena a fost suprinsă de camerele de supraveghere din farmacie.




A fost apoi "rândul" unui sediu de Primărie din Iaşi să cadă pradă hoţilor. Doi bărbaţi, care s-au recomandat drept poliţişti, au reuşit să-l imobilizezez pe paznic şi să fugă cu peste 40.000 de lei, bani proveniţi din taxele locale.

Cea mai recentă spargere a fost dată la o bancă din Arad. Acolo, doi tineri cu feţele acoperite au ameninţat-o pe casieră cu un pistol şi au fugit cu o sumă importantă de bani.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: jaf banca farmacie primarie benzinarie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close