Antena 3 CNN Actualitate România va primi 300 de milioane de euro pentru tronsonul de metrou Piaţa Victoriei - Otopeni

România va primi 300 de milioane de euro pentru tronsonul de metrou Piaţa Victoriei - Otopeni

România va primi 300 de milioane de euro pentru tronsonul de metrou Piaţa Victoriei - Otopeni
Sursa foto: Emil Boc
04 Iul 2009   •   13:00

Vizită maraton a premierului Boc şi a ministrului Radu Berceanu prin Capitală. Vizat a fost în primul rând metroul. Au fost luate la pas mai multe staţii şi cu această ocazie ambii demnitari au dat asigurări că Executivul are ca prioritate modernizarea metroului bucureştean. Astfel, Guvernul se ocupă deja de obţinerea de bani pentru realizarea tronsonului de metrou între Piaţa Victoriei şi Otopeni, care va costa aproximativ un miliard de euro.

"Suntem direct interesaţi ca investiţiile la metroul din Bucureşti să continue, având în vedere faptul că 500.000 de români, de bucureşteni, circulă zilnic cu metroul. 25% din ceea ce înseamnă transport în comun în Bucureşti se face prin metrou. Vom vedea câteva reorganizări de circulaţie care sporesc confortul şi îi ajută pe bucureşteni să economiseasacă timp prin liniile Pantelimon - Dristor şi Preciziei - Anghel Saligny, fără a mai fi nevoie de transbordare. Nu în ultimul rând suntem interesaţi, împreună cu domnul ministru Berceanu, să căutăm soluţii de finanţare pentru modernizarea metroului bucureştean", a spus Emil Boc.

O veste bună a venit şi de la ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. România va primi 300 de milioane de euro pentru linia de metrou Piaţa Victoriei ? Otopeni.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc Radu Berceanu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close