Antena 3 Actualitate Românii au început să-şi rezerve, on-line, mielul de Paşte

Românii au început să-şi rezerve, on-line, mielul de Paşte

de M.Z.    |    17 Feb 2012   •   20:59
Românii au început să-şi rezerve, on-line, mielul de Paşte Foto: Intact Images

Nici nu s-a terminat luna februarie şi oamenii se gândesc deja la Paşte. Cum masa de sărbătoare nu e la fel fără carne de miel în farfurie, românii s-au pus pe căutat miei. Ultima ofertă în materie este mielul cu rezervare. E mai ieftin şi eşti sigur că nu rămâi fără el de Paşte. 

Afacerea este profitabilă de ambele părţi. Preţul unui kilogram de carne de miel este de 15 lei, indiferent dacă mielul este viu sau tăiat şi se livrează la domiciliul clientului.

În această perioadă, clientul plăteşte mai puţin şi nici nu trebuie să-şi facă griji pentru depozitare, iar vânzătorul se bucură când numără banii. Rezervările au început chiar din decembrie. 

Preţul este destul de avantajos acum, în funcţie de zonă.

La Maramureş, kilogramul de carne costă între 15 şi 18 lei. Sibienii cer 25 de lei pentru carcasă şi în jur de 10 lei pe kilogram pentru mielul viu.

La Oradea, în viu, e 11 lei, iar la Constanţa între 13 şi 15 lei. Craiovenii cer între 18 şi 20 de lei pe kilogramul de carne. La Iaşi, este 15 lei kilogramul de miel viu şi 20 lei cel tăiat.

Cine nu şi-a rezervat încă mielul pentru masa de paşte mai are timp, până pe 15 aprilie.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close