Antena 3 CNN Actualitate Românii au mentalitate de învingători. Poveşti de succes, la Sinteza Zilei

Românii au mentalitate de învingători. Poveşti de succes, la Sinteza Zilei

Românii au mentalitate de învingători. Poveşti de succes, la Sinteza Zilei
de S.T.    |    19 Noi 2013   •   21:51

E seara marilor speranţe şi trebuie să fie seara victoriei! Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza Zilei mai multe persoane care arată că avem mentalitate de învingători şi care pot servi drept model pentru naţionala României.

Cea mai tânără campioană la echitaţie a României, frumuşica Anne Marie Bontea, a arătat că avem mentalitate de învingători, nicidecum de învinşi.

Întrebată dacă s-a gândit vreodată să plece din ţară şi să concureze sub un alt drapel, Annea Marie a răspuns negativ.

"Atunci când câştig o probă în afară, sunt foarte mândră când mi se cântă imnul României. Nu aş putea să renunţ vreodată", a spus Anne Marie Bontea.


Românii au mentalitate de învingători! Potrivit lui Răzvan Dumitrescu, dacă sunt oameni precum Georgiană, care pot să-şi depăşească condiţia, putem avem speranţe privind viitorul ţării.

Românii au mentalitate de învingători.

Pe parcursul zilei, mai multe vedete au fost invitate la microfonul Antenei 3 şi au discutat despre şansele tricolorilor de a reveni la turneul final după o pauză de 16 ani.

Ediţia specială va continua şi după meci, la Antena 1, Antena 3 şi GSP TV, cu reacţii la cald, imagini şi declaraţii în exclusivitate.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close