Antena 3 CNN Actualitate Românii caută bradul perfect pe ultima sută de metri. Ce prețuri au pomii în Ajunul Crăciunului

Românii caută bradul perfect pe ultima sută de metri. Ce prețuri au pomii în Ajunul Crăciunului

Românii au lăsat împodobitul bradului pe ultima sută de metri. Fie pentru a respecta tradiţia, fie pentru că, în ajunul Crăciunului, brazii sunt mult mai ieftini. Comercianţii din pieţe au scăzut preţurile cu mai mult de 50% pentru a nu rămâne cu marfa nevândută şi speră ca paguba să nu fie mai mare decât profitul.

Românii caută bradul perfect pe ultima sută de metri. Ce prețuri au pomii în Ajunul Crăciunului
Sursa foto: foto- Pexels
24 Dec 2019   •   16:37

Preţurile pentru brazii naturali au scăzut drastic în Ajunul Crăciunului şi asta pentru că vânzătorii au rămas cu zeci de brazi nevânduţi. Dacă acum câteva zile un brad de aproape 2 metri se vindea şi cu 200 de lei, în ajun preţul acestuia nu a sărit de o sută de lei.

Chiar dacă unii au crezut că vor lua bradul în Ajunul Crăciunului la un preţ mult mai mic, au fost şi comercianţi care au reuşit să îşi vândă marfa şi nu au scăzut preţurile. Aceştia spun că brazii au fost de la început mult mai ieftini faţă de anii trecuţi.

Comercianţii care nu au reuşit să îşi vândă toţi brazii aşteaptă acum Crăciunul sărbătorit pe rit vechi pentru a mai putea reduce din pierdere. 

Ultimii brazi vânduți înainte de Crăciun

×
Subiecte în articol: ajunul Craciunului bradul
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close