x close

Românii fac economii când vine vorba de educaţie sau sănătate, dar nu şi la alcool sau ţigări (VIDEO)

10 Aug 2010   •   23:53
Românii fac economii când vine vorba de educaţie sau sănătate, dar nu şi la alcool sau ţigări (VIDEO) Foto: Intact Images

Românii nu mai au bani de nimic, dar renunţă la orice în afară de vicii. Vânzările de alcool şi ţigări au crescut faţă de anul trecut. E un fel de a-neca amarul în pahar, explică psihologii.

Criza a schimbat priorităţile românilor. Banii alocaţi mâncării sunt cam aceiaşi ca anul trecut. Aproximativ 40% din salariu este cheltuit pe mâncare. În schimb, românii cheltuie cu 10% mai mult pe ţigări şi alcool, spre bucuria producătorilor. Pe vremuri de criză înecatul amarului la români le aduce profituri frumoase.

Despre alcool s-a mai spus că este cel mai bun şi cel mai vechi antidepresiv. Specialiştii spun că o sută de grame de alcool îţi taie trei ore din supărare.

Iar dacă nu beau, românii fumează. Chiar dacă sunt de două ori mai scumpe faţă de anul trecut, ţigările se vând în continuare. 

Concluziile sunt chiar îngrijorătoare. Statisticile arată că românii fac economii când vine vorba de educaţie, sănătate, mobilă, îmbrăcăminte şi încălţăminte, dar nu şi la alcool sau ţigări.Observator


Citeşte mai multe despre:

criza alcool tigari romani
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati