Antena 3 CNN Actualitate Românii mănâncă şi petrec în exces de sărbători. O bătrână a murit chiar în timpul mesei de Crăciun

Românii mănâncă şi petrec în exces de sărbători. O bătrână a murit chiar în timpul mesei de Crăciun

Românii mănâncă şi petrec în exces de sărbători. O bătrână a murit chiar în timpul mesei de Crăciun
Sursa foto: Foto: radiotecuci.ro
de N.B.    |    26 Dec 2011   •   20:53

Masa îmbelşugată de Crăciun nu a picat bine tuturor, iar spitalele din toată ţara primesc, în continuare pacienţi cu probleme cauzate de mâncarea de sărbători.

Un caz tragic s-a înregistrat la Constanţa, unde o bătrână şi-a pierdut viaţa în timp ce lua masa de Crăciun. Femeia s-a înecat cu o bucată de friptură.

Femeia a luat două înghiţituri şi s-a prăbuşit. Echipele de salvare nu au putut face nimic pentru ea. Alţii par hotărâţi să-şi forţeze norocul

Un bărbat din Iaşi a ajuns la spital de două ori. Acum, după două internări, ieşeanul promite că va fi cumpătat, să nu-l mai prindă şi Anul Nou pe patul de spital. Nu este însă singurul care a vizitat unitatea de urgenţe.

Nici la Craiova medicii nu au parte de zile liniştite. Sute de oameni s-au ghiftuit cu mâncăruri care mai de care, stropite cu alcool şi le-au bătut la uşă.

Excesele din ziua de Crăciun au băgat în spital mulţi români şi au ţinut pe drumuri ambulanţele. Numai în Bucureşti, peste 1.500 de oameni au sunat la 112 în ultimele două zile. Cei mai mulţi au avut probleme cardiace sau digestive. Medicii ne recomandă mai multă moderaţie şi mişcare zilele acestea. Asta în cazul în care nu vrem să ne petrecem restul vacanţei în spital.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close