Antena 3 CNN Actualitate Românii nu renunţă la minivacanţa de Crăciun şi Revelion: Majoritatea pachetelor de sărbători, vândute

Românii nu renunţă la minivacanţa de Crăciun şi Revelion: Majoritatea pachetelor de sărbători, vândute

Românii nu renunţă la minivacanţa de Crăciun şi Revelion: Majoritatea pachetelor de sărbători, vândute
Sursa foto: infotravelromania.ro
29 Oct 2010   •   23:11

Chiar şi în vremuri de criză românii tot nu renunţă la minivacanţa de Crăciun şi Revelion. 80 % dintre pachetele de sărbători din Poiana Braşov s-au vândut deja. Dacă aici cele mai multe rezervări sunt pentru Anul nou, la pensiunile agroturistice din zona Bran-Moeciu pachetele de Crăciun s-au vândut în proporţie de 90 %. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni spun că nu au mărit tarifele faţă de anul trecut, însă vacanţa va fi ceva mai scurtă.

Poiana Braşov rămâne şi anul acesta în topul destinaţiilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Bucătarii au stabilit deja meniul pentru masa festivă de Crăciun şi Revelion.

La pensiunile din Bran şi Moeciu turiştii şi-au făcut rezervări pentru Sărbători încă din vară. De Crăciun vor fi cei mai mulţi oaspeti. O vacanţă de trei zile, de Crăciun, la o pensiune de 3 margarete, în zona Bran-Moeciu, costă 700 de lei de persoană. Sejurul de Revelion este dublu: 1.670 de lei de persoană, cu toate servicile incluse.

 

×
Subiecte în articol: criza economica Crăciun revelion
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close