Antena 3 CNN Actualitate Românii vor petrece mini vacanța de Rusalii în țară. Cât costă un sejur la cea mai căutată stațiune balneară

Românii vor petrece mini vacanța de Rusalii în țară. Cât costă un sejur la cea mai căutată stațiune balneară

Românii aleg să petreacă mini vacanta de Rusalii în România. Cea mai căutată locație este stațiunea balneară Băile Felix.

Românii vor petrece mini vacanța de Rusalii în țară. Cât costă un sejur la cea mai căutată stațiune balneară
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    15 Mai 2023   •   10:28

Sărbătoarea Rusaliilor va fi petrecută în țară de cei mai mulți dintre români. Hotelierii susțin că au o cerere mare pentru cazare, în ciuda faptului că prețurile au crescut destul de mult comparativ cu anul trecut. 

Anul acesta, mini vacanța de Rusalii va fi de o săptămână, deoarece vine în prelungirea zilei de 1 iunie, care este și ea declarată zi liberă la nivel național. 

De exemplu, în stațiunea balneară Băile Felix, de Rusalii sunt mult mai multe cereri decât anul trecut, chiar dacă prețurile au crescut cu 10%. Hotelierii spun că în acest an Rusaliile vor aduce clienți ca de Revelion. 

Citește și: O nouă minivacanţă pentru români, în iunie. Ce zile libere urmează în 2023

Pachetul de Rusalii la un hotel de patru stele costă 1.200 de lei pentru o persoană. În acest buget sunt incluse patru nopți de cazare cu toate mesele incluse, acces la toate piscinele și centru SPA. 

Și la pensiunile din jur, condițiile sunt de lux, la tarife ce pornesc de la 225 de lei de persoană pe noapte, prețul include în cazare și două mese. 

Patronatele din turism anunță că s-au vândut cu 30% mai multe vacanțe anul acesta de Rusalii, față de anul trecut. 

×
Subiecte în articol: minivacanta rusalii Băile Felix
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close