Antena 3 CNN Actualitate Românii s-au înghesuit să petreacă sărbătorile în staţiunile bulgăreşti

Românii s-au înghesuit să petreacă sărbătorile în staţiunile bulgăreşti

Românii s-au înghesuit să petreacă sărbătorile în staţiunile bulgăreşti
Sursa foto: Foto: novinite.com
15 Apr 2012   •   13:11


Multi români au ales şi pentru această mini-vacanţă litoralul bulgăresc. Motivul este unul cat se poate de simplu: oferta este mai atractivă. Mai exact, preţuri mai bune şi hotelieri care ştiu să se plieze pe zicala: "clientul nostru, stăpânul nostru."

Drumul spre Bulgaria nu e lung, dar e aglomerat. Românii care s-au îndreptat spre staţiunile vecinilor au avut de înfruntat cozi atât la vamă, cât şi pe drumurile din ţara vecină. Totuşi, odată ajunşi la destinaţie nervii au trecut repede.

În staţiunea Nessebar, 98% din clienţii unui complex sunt români. Majoritatea au ales un pachet care cuprinde servicii spa de primă mână.
Hotelierii bulgari le-au pregătit românilor şi o masă tradiţională de Paste cu ouă roşii, miel şi cozonac. În plus, aceştia ştiu că dacă vor fi mulţumiţi, clienţii vor reveni şi la vară.

Pe litoralul românesc a plouat, dar nu e semn de belşug. Turiştii nu se înghesuie pentru că în această perioadă numeri distracţiile pe degetele de la o mână. Hotelierii români au câştigat doar dacă au înţeles că nu poţi atrage turişti doar cu o cazare banală. În tarife intră cazarea şi serviciile spa. Sunt însă puţine centre de acest gen pe litoral.








×
Subiecte în articol: oferta paste Marea Neagrã
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close