Antena 3 CNN Actualitate Românii, solidari cu posturile Intact. „Nu ne lăsaţi singuri!”

Românii, solidari cu posturile Intact. „Nu ne lăsaţi singuri!”

Românii, solidari cu posturile Intact. „Nu ne lăsaţi singuri!”
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   08:50

Decizia autorităţilor a şocat o ţară întreagă. De la oameni simpli până la politicieni şi oameni de cultură, mii de români au reacţionat. Sunt alături de noi în aceste momente dificile.


"Ceea ce se întâmplă astăzi poate fi un precedent foarte periculos şi că se poate întoarce împotriva oricăruia dintre noi, cetăţeni ai României", spune Mirela Boureanu Vaida.
 
"Nu ne lăsaţi singuri"! E doar unul dintre miile de mesaje de susţinere primite de la telespectatori.
 
"Să nu uităm că este un an electoral. Antena 3 a fost şi trebuie să rămână tribuna unde, noi, cei de rând, trebuie să aflăm adevărul", spune un alt telespectator. 
 
Gândurile românilor s-au îndreptat către angajaţii televiziunilor trustului Intact. "Domnule Mihai Gâdea, ne pare foarte rău pentru situaţia în care trece postul dumneavoastră de televiziune, vrem să vă mulţumim pentru ce aţi făcut pentru copiii noştri, şi nu numai ci şi pentru toate familiile care trec prin aceaşi dramă".
 
Chiar şi politicienii criticaţi în trecut de jurnaliştii Antena 3 şi observator au transmis mesaje de susţinere. Edmond Tălmăcean, parlamentarul ajuns celebru după ce a dansat în faţa camerelor, este unul dintre cei convinşi că trustul intact va trece cu bine peste această perioadă.

×
Subiecte în articol: post confiscat evacuare antena 3
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close