Antena 3 CNN Actualitate Romaşcanu: 'Vom depune alte două moţiuni simple, pe Muncă şi Dezvoltare'

Romaşcanu: 'Vom depune alte două moţiuni simple, pe Muncă şi Dezvoltare'

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a afirmat că social-democraţii vor depune alte două moţiuni simple, împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru respectiv ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan.

Romaşcanu: 'Vom depune alte două moţiuni simple, pe Muncă şi Dezvoltare'
Sursa foto: Facebook
28 Mai 2020   •   16:58

Lucian Romaşcanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că intenționează să mai depună două moțiuni împotriva miniștrilor din Guvernul Orban. El speră că aceste moţiuni simple îi vor face pe guvernanţi să vadă lucrurile pe care le fac prost. 
 
"Decizia este să depunem aceste două moţiuni. S-a început, în urma deciziei politice, să se lucreze la ele, probabil pe săptămâna viitoare le vom depune. Din păcate, Guvernul nu acţionează responsabil, semnalele pe care le trage Parlamentul, care totuşi este autoritatea cu cea mai mare reprezentativitate şi instituţia cea mai importantă într-o democraţie, dumnealor nu ţin cont de nimic, domnul Cîţu a picat de vreo patru ori în testul Parlamentului, măcar din moţiune să vadă lucrurile pe care le fac prost şi să le corecteze în măsura în care mai pot, deşi mi-e greu să cred că o vor face”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

Parlamentul a dezbătut şi votat în această săptămână două moţiuni simple, la adresa ministrului Educaţiei, Monica Anisie, şi a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Social-democrații analizează posibilitatea depunerii unei moțiuni și împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.
 

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close