Antena 3 Actualitate Romii aflați în vacanță la Mamaia au pus de-o petrecere cu purcel la proțap în fața hotelului

Romii aflați în vacanță la Mamaia au pus de-o petrecere cu purcel la proțap în fața hotelului

de Alexandra Dima    |    03 Aug 2021   •   17:07
Romii aflați în vacanță la Mamaia au pus de-o petrecere cu purcel la proțap în fața hotelului

Scene incredibile în fața unui hotel din stațiunea Mamaia.Totul s-a întâmplat weekend-ul trecut, când mai multe familii de romi venite în vacanța au decis că e timpul să se simtă ca acasă.

Oamenii au coborât în fața hotelului Riviera din Mamaia, au pus masa și au dat muzica la maximum pentru a petrece cu se cuvine. Purcelul de lapte a fost piesa de rezistență de pe masa acoperită cu mușama, de pe care nu lipsea, desigur, nici băutura.  

Petrecerea le-a fost stricată însă de oamenii legii, care au fost alertați de câțiva turiști deranjați de gălăgia pe care o făceau petrecăreții. Mai multe echipaje de la Politia Locala au ajuns în zonă și așa cum era și normal s-a lăsat și cu amenzi.

Petrecaretii au fost sanctionați cu amendă de 400 lei pentru depozitare pe domeniul public conform art. 8, pct. 2 din HCL 77/2021. Desemenea, li s-a pus in vedere si obligația ca spațiul verde să fie igienizat la loc.

Așa că femeile au fost lăsate să strângă mesele întinse, în timp ce bărbații s-au retras liniștiți în hotel.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close