x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Romica Jurca- Avertisment de ultimă oră. Cum va fi vremea în următoarele zile

de 12 Ian 2018   •   18:12
Romica Jurca- Avertisment de ultimă oră. Cum va fi vremea în următoarele zile  16

Meteorologii anunță că în următoarele zile vom avea parte de frig, ninsori și vânt în anumite zone ale țării. 

"Începe iarna. Ninsorile care vor veni vor cuprinde toate regiunile. Vântul va fi mai intens. În această noapte, mai ales spre dimineață, în regiunile de sud și sud-est, va sufla destul de tare. 

În ceea ce privește precipitațiile, ne referim la ninsori care să cuprindă majoritatea regiunilor în această noapte. În Banat, în Crișana și în Dobrogea și în partea de litoral vor predomina ploile. La munte și în Moldova va ninge, dar acolo vor fi și precipitații lichide, va mai bate și vântul, vor fi porțiuni de carosabil, cel mai probabil, cu alunecuș, fie că e vorba de polei sau ghețuș. 

Și ninsori vor mai fi și duminică pe litoral, în sud-estul Olteniei și sudul Banatului, în timp ce în restul teritoriului ele vor înceta. Scăderea de temperatură va fi accentuată. Duminică, termperaturile maxime vor fi preponderent negative, iar luni și marți dimineață vom vorbi de ger în Transilvania, într-o mare parte din Moldova, în Maramureș, în zona de munte. După gerul de marți, temperaturile vor crește și în celelalte zile ajungem la temperaturi normale pentru această perioadă.", a anunțat Romica Jurca, meteorolog de serviciu, la Antena 3. 

sati