Antena 3 CNN Actualitate Romul ?Şasă cai?, sunat de Becali şi Smărăndescu de Revelion (VIDEO)

Romul ?Şasă cai?, sunat de Becali şi Smărăndescu de Revelion (VIDEO)

Romul ?Şasă cai?, sunat de Becali şi Smărăndescu de Revelion (VIDEO)
Sursa foto: Gabor
26 Oct 2009   •   12:44

Este supranumit ?Şasă cai?, cunoaşte trei limbi străine (dar nici una bine) şi ai putea jura că e unul dintre personajele din filmele lui Kusturica. Este vorba despre Gabor Gabor, bărbatul de etnie romă care a devenit cunoscut după ce a apărut într-un clip pe internet.

După apariţia pe internet, gaborul a primit telefoane de la persoane importante şi oferte la care înainte nici s-ar fi îndrăznit să viseze. "M-a sunat Becali şi Smărăndescu, de Revelion. Mi-a spus "Măi, derbedeule, zi-i cum îi aia cu şasă cai", şi a mai zis că se bucură că un gabor a ajuns aşa cunoscut", a declarat pentru Click.

Acum, numai simpla prezenţă la o nuntă îi aduce 4.000 de euro. Bărbatul a fost invitat la nunta fiicei unui "ţigan boier" din Germania. În schimbul sumei deloc neglijabile el a trebuit să primească invitaţii.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani susţine că ?celebritatea? nu i-a adus numai lucruri bune. "Am fost înjurat şi batjocorit. Mă sunau la miezul nopţii, să le zic poanta cu şasă cai. Am fost nevoit să-mi schimb numărul de telefon, pe care-l aveam de zece ani", se plânge omul.

Acesta este materialul video care l-a făcut "faimos" pe Gabor Gabor:


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rom nunta euro
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close