Antena 3 CNN Actualitate Rooney are resentimente: "Sper ca Ronaldo şi Portugalia să rateze prezenţa la Mondiale"

Rooney are resentimente: "Sper ca Ronaldo şi Portugalia să rateze prezenţa la Mondiale"

Rooney are resentimente: "Sper ca Ronaldo şi Portugalia să rateze prezenţa la Mondiale"
Sursa foto: wayne rooney
09 Oct 2009   •   10:58

Wayne Rooney doreşte răul echipei naţionale a Portugaliei. Şi asta cu toate că vedeta echipei este Cristiano Ronaldo, fostul său coleg de la Manchester Uniter. Atacantul englez nu a uitat de înfrângerile suferite de Anglia în faţa lusitanilor la ultimele competiţii internaţionale şi, mai ales, tensiunea care a înconjurat acele partide. Rooney a fost eliminat în partida de la Cupa Mondială din 2006, la o fază la care Ronaldo a făcut presiuni la arbitru pentru a obţine penalizarea maximă.
Anglia a fost eliminată destul de devreme de la competiţiile din 2004 şi 2006, fiind învinsă de fiecare dată în sferturile de finală de naţionala Portugaliei. Cartonaşele roşii, golurile invalidate englezilor de arbitri şi simulările portughezilor i-au făcut pe englezi să îi dispreţuiască pe iberici, iar Rooney încă nu a uitat acele episoade.
"Ar fi plăcut să văd că Portugalia nu se califică, pentru că la ultimele două competiţii internaţionale ei ne-au eliminat. Sunt bucuros şi că Ronaldo a fost cel care a suferit aproape toate criticile după meciul din 2006, deşi eu eram cel care-l călcase pe Carvalho. Beckham şi Neville n-au scăpat aşa uşor în 1998 şi 2000.", a declarat Rooney, potrivit The Guardian.
Echipa Angliei a obţinut deja biletele pentru turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud de anul viitor. Portugalia, însă, are mari probleme şi este pe locul al treilea, la egalitate cu Ungaria, 13 puncte, într-o grupă condusă de Danemarca (18 puncte) şi Suedia (15 puncte).
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close