Antena 3 CNN Actualitate Rovana Plumb, lăudată de la Bruxelles, de Carsten Rasmussen: „Vă felicit pentru că v-ați respectat promisiunea"

Rovana Plumb, lăudată de la Bruxelles, de Carsten Rasmussen: „Vă felicit pentru că v-ați respectat promisiunea"

Rovana Plumb, lăudată de la Bruxelles, de Carsten Rasmussen: „Vă felicit pentru că v-ați respectat promisiunea"
Sursa foto: FOTO: Agerpres
11 Oct 2017   •   15:43

În timp ce premierul Tudose susține că remanierea lui Sevil Shhaideh și a Rovanei Plumb se impune pentru că au apărut probleme în relația cu Bruxellesul, Rovana Plumb se va întâlni azi la ora 17 cu comisiarul european Marianne Thyssen.

Mai mult, Carsten Rasmussen, șeful Unității România din cadrul DG Regio al Comisiei Europene, îi lăuda activitatea ministrului delegat pentru Fonduri europene.

„Acum avem o rată importantă de contractare, o creștere semnificativă înregistrată în perioada verii și  primele plăți procesate - o prima dovadă tangibilă a progresului fizic înregistrat în implementarea proiectelor din fonduri europene în România. Etapa de absorbție zero s-a terminat, intrând, în sfârșit, în etapa de implementare. Vă felicit pentru că v-ați respectat promisiunea de a încheia procesul de acreditare a autorităților de management până la sfârșitul lunii august și sunt deosebit de încântat să observ progresele făcute față de toamna trecută", conform unui comunicat de presă al Ministerului Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

×
Subiecte în articol: rovana plumb Bruxelles
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close