Antena 3 CNN Actualitate Rudele se contrazic în cazul copilului de trei ani omorât de mașina tatălui său. Unchiul băiețelului ar fi fost la volan

Rudele se contrazic în cazul copilului de trei ani omorât de mașina tatălui său. Unchiul băiețelului ar fi fost la volan

Controverse în cazul copilului de trei ani care a murit, sâmbătă, după ce mașină tatălui său l-a lovit, chiar în curtea casei. Se pare că rudele se contrazic in privința accidentului. Dacă la început infomațiile indicau că tatăl băiețelului se afla la volan, bărbatul îl acuză acum pe unchiul copilului că l-ar fi lovit.

Rudele se contrazic în cazul copilului de trei ani omorât de mașina tatălui său. Unchiul băiețelului ar fi fost la volan
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    18 Iul 2021   •   16:17

Polițiștii au ajuns la fața locului și fac reconstituirea șirului de evenimente care au dus la tragedie.

Polițiștii au deschis o anchetă în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, se audiază martorii pentru că rudele se contrazic că la volan nu ar fi fost tatăl, ci un unchi al copilului. De asemenea se fac măsurători speciale și polișitii criminaliști investighează pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs tragicul eveniment.

Tragedie s-a întâmplat în localitatea Hărman, unde un copil de 3 ani a fost călcat de autoturism, chiar în curtea gospodăriei unde se juca, în timp ce tatăl... sau unchiul...făcea manevre cu mașina.

Copilul a fost adus fără semne vitale și preluat în Urgențe de către echipa de medici, iar conform procedurii s-au început manevrele de resuscitare.

Băiețel de 3 ani mort, după ce a fost călcat pe cap cu mașina, în Brașov

Din primele informații se pare că la volanul autoturismului se afla chiar tatăl copilului, care a surprins copilul cu partea din spate a mașinii în timp ce efectua o manevră. Alertate imediat, rudele au adus copilul fără suflare, grav rănit, la Spitalul Clinic de Urgență și totodată au sunat la 112.

La data de 18 iulie 2021, în jurul orei 10.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localității Hărman, județul Brașov, ar fi fost surprins și accidentat de către un autoturism.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: omorat copil mărturia rudele unchiul masina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close