Antena 3 CNN Actualitate Rugăciune pentru Alexandra, tânăra gravidă care a murit la Maternitatea Botoşani ignorată de medici

Rugăciune pentru Alexandra, tânăra gravidă care a murit la Maternitatea Botoşani ignorată de medici

Momente emoţionante la mormântul Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la Maternitatea Botoşani pentru că a fost ignorată de medici şi nu a primit tratament. De ziua ei, peste o sută de oameni s-au adunat la mormântul tinerei care ar fi împlinit 26 de ani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Sep 2023   •   07:56

Toţi i-au adus un omagiu, iar apoi au plecat în faţa Prefecturii Botoşani unde fusese amenajat un altar. La o lună de la tragedie, oamenii cer în continuare în stradă să se facă dreptate.

Peste o sută de oameni din Botoşani s-au strâns, ieri, la mormântul Alexandrei să îi aducă un omagiu tinerei mămici care ar fi împlinit 26 de ani.

Citeşte şi: Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la spitalul din Botoșani, rupe tăcerea: ”Când am ridicat capul, era vânătă!”

"E foarte greu să cuprinzi în câteva cuvinte toate trăirile pe care le poate simte un părinte la mormântul copilului său. E o tristeţe pe care o s-o înţelegem foarte greu. Ne-am fi dorit să fie cu totul altfel", a declarat tatăl Alexandrei.

După comemorarea de la cimitir, oamenii s-au strâns în faţa Prefecturii Botoşani, acolo unde a fost amenajat un altar pentru Alexandra. Au adus cu ei lumânări, dar şi pancarte pe care scria: Nu am aer! - ultimele cuvinte ale tinerei mame înainte să moară.

Între timp, Angel Călin, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani, a fost demis din funcţie, iar toată tura care era de gardă în noaptea tragediei a fost suspendată din funcţie. Medicul care era de gardă este suspect în dosarul de ucidere din culpă deschis de anchetatori.

×
Subiecte în articol: Maternitatea Botoşani Botoșani
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close