Antena 3 Actualitate Rugbiştii și oficialii FRR, solidari cu cei afectați de ninsoare: Participă la deszăpezire în Bucureşti şi zonele din țară unde este nevoie

Rugbiştii și oficialii FRR, solidari cu cei afectați de ninsoare: Participă la deszăpezire în Bucureşti şi zonele din țară unde este nevoie

de Antena3.ro    |    13 Feb 2012   •   20:49
Rugbiştii și oficialii FRR, solidari cu cei afectați de ninsoare: Participă la deszăpezire în Bucureşti şi zonele din țară unde este nevoie
Federaţia Română de Rugby a anunţat, luni, că zeci de sportivi de la cluburi din Bucureşti şi din ţară vor participa, marţi, la acţiuni de deszăpezire, pentru a sprijini populaţia afectată de condiţiile meteo nefavorabile.
 
"FR Rugby a decis să se alăture eforturilor autorităţilor din zonele afectate de ninsori. Marţi, începând cu ora 7.00, seniori şi juniori de la cluburile Steaua, Dinamo, CSM, Colegiul Tehnic Material Rulant, Olimpia şi Liceul Aurel Vlaicu, împreună cu reprezentanţi ai FRR vor ajuta la deszăpezirea mai multor spitale din Sectorul 1 al Capitalei", se arată în comunicatul FR Rugby.
 
Sportivii şi oficialii FRR vor acţiona în Capitală în zona Spitalelor Grigore Alexandrescu, Sf. Maria, Filantropia, Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă, de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi la cel de Oftalmologie.
 
De asemenea, FRR a pus la dispozitia autorităţilor din teritoriu sportivi de la cluburile din Galaţi (50 sportivi), Brăila (30), Focşani (40).

"Am pus deja în legătură Jandarmeria cu colegii din ţară, urmând ca rugbiştii să fie folosiţi acolo unde autorităţile vor avea nevoie de o mână de ajutor. În alte localităţi afectate grav de vreme avem oameni în aşteptare: la Iaşi - 30 de sportive, la Botosani - 30, la Tulcea şi Constanţa - 30, la Buzău - 30, la Bârlad - 30, iar în zona Transilvania, dacă vor fi solicitări" a declarat preşedintele FR Rugby, Alin Petrache, citat de Mediafax.
 
Forul naţional de profil va dona şi alimente pentru sinistraţii din localităţile grav afectate de zăpadă, în cursul zilei de miercuri.

 

×
Subiecte în articol: deszapezire sportivi cluburi ninsoare
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close