Antena 3 CNN Actualitate Ruptură între Liviu Dragnea și Mihai Tudose. Premierul nu răspunde la ordinele din partid

Ruptură între Liviu Dragnea și Mihai Tudose. Premierul nu răspunde la ordinele din partid

Ruptură între Liviu Dragnea și Mihai Tudose. Premierul nu răspunde la ordinele din partid
Sursa foto: Foto: Agerpres/Facebook
05 Iul 2017   •   10:21

Războiul dintre Liviu Dragnea şi premierii propuşi de PSD pare să nu se mai sfârşească.

Potrivit unor informaţii apărute pe surse, la trei zile după depunerea jurământului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea şi i-a spus răspicat că nu vrea să răspundă la comenzile de la partid şi că nu va pune în aplicare proiectul de guvernare ad litteram.

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

Premierul nu s-a oprit însă aici. Mihai Tudose a recuperat oamenii din guvernul Grindeanu. Doi foşti miniştri, Şerban-Constantin Valeca şi Eugen Orlando Teodorovici, au fost numiţi consilieri onorifici ai prim-ministrului.

Luni, adică la trei zile de la depunerea jurământului la Cotroceni, Tudose i-a comunicat lui Dragnea că nu mai are ce discuta cu el, că nu vrea să răspundă la comenzi și mai ales nu vrea să pună în aplicare noul program de guvernare, pe care el nu l-a aprobat, zice el, că nu știa cât e de nasol, mai ales partea cu taxele și impozitele, despre care spune că va distruge economia și firmele.

A fost o mare ceartă între ei la telefon luni seara, Dragnea i-a reproșat unele numiri făcute de Tudose în Guvern și faptul că repetă greșelile lui Grindeanu, Tudose i-a replicat lui Dragnea că nu are de gând să fie soldat care executa ordine în orb. Tudose a avut o mică discuție pe tema asta și cu Iohannis înainte de CSAT, după care Iohannis a zis în conefrința de presă că a înțeles că premierul nu susține programul de guvernare al PSD.

×
Parteneri
Misterul pozei trecute prin Photoshop de la capturarea lui Cherecheș
x close