Antena 3 CNN Actualitate Rusia face o mutare periculoasă în Crimeea. Localnicii, alungați de militarii ruși din zona fostelor buncăre sovietice

Rusia face o mutare periculoasă în Crimeea. Localnicii, alungați de militarii ruși din zona fostelor buncăre sovietice

Rusia face o mutare periculoasă în Crimeea. Localnicii, alungați de militarii ruși din zona fostelor buncăre sovietice
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Noi 2016   •   18:38

Până nu demult, buncărele de rachete amplasate de-a lungul coastei de sud a Crimeei, în timpul Războiului Rece, erau destinații pentru care turiștii plăteau până la 50 de dolari/vizita.

Acum, siturile militare abandonate ale sovieticilor prind din ce în ce mai multă ”viață”, odată cu consolidarea forțelor armate ruse în Crimeea, scrie Daily Mail.

Mai multe semne lăsate pe plajă în zona fostelor buncăre îi avertizează pe turiști cu privire la ”accesul interzis într-o zonă a Ministerului rus al Apărării”.

Un localnic a povestit pentru Reuters că militarii ruși i-au alungat din fosta bază militară și au blocat drumurile care duc în acea zonă.

"Acum este o bază militară funcțională, cu un sistem de rachete anti-navă," a mai spus bărbatul pentru Reuters. Dar asta nu e tot. Reuters scrie că Moscova nu-și mai ascunde acțiunile de masare a forțelor sale militare în peninsula ucraineană.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Razboiul Rece Rusia Crimeea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close