Antena 3 CNN Actualitate Rusia reacţionează în scandalul Lukoil. Ce spune Oleg Malginov, ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti

Rusia reacţionează în scandalul Lukoil. Ce spune Oleg Malginov, ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti

Rusia reacţionează în scandalul Lukoil. Ce spune Oleg Malginov, ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti
de S.T.    |    10 Oct 2014   •   19:08

Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Oleg Malginov, a declarat vineri că preferă să nu comenteze declaraţiile oficialilor de la Bucureşti legate de cazul Lukoil, "pentru a nu adăuga emoţii în discursul politic public din România în aceastaă perioadă foarte importantă pentru ţară".

"În ultima perioadă în legătură cu situaţia în jurul rafinăriei „Petrotel-Lukoil" şi a activităţii în România a companiei petroliere „Lukoil" în general au apărut destule declaraţii publice, din păcate, nu de fiecare dată echilibrate, a căror limbajul este departe de cel aсceptat în cadrul comunicării internaţionale. Las aceste declaraţii, care pot transmite semnale greşite atât mediului de afaceri, cât şi altor structuri, fără comentariu pentru a nu adăuga emoţii în discursul politic public din România în această perioadă foarte importantă pentru ţară", afirmă Oleg Malginov.

"Între timp, ca rezultat al eforturilor făcute în toate ultimele zile rafinăria de la Ploieşti a început să-şi reia producţia", a adăugat ambasadorul.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

×
Subiecte în articol: 100 de minute Alessandra Stoicescu Lukoil
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close