Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat adevărul. Ce s-a întâmplat în mariajul Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk

S-a aflat adevărul. Ce s-a întâmplat în mariajul Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk

S-a aflat adevărul. Ce s-a întâmplat în mariajul Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Dec 2016   •   09:53

Anunțul divorțului Andreei Marin de medicul turc Tuncay Ozturk a luat prin surprindere lumea mondenă. Însă în ciuda faptului că protagoniștii au fost rezervați în declarații, se pare însă că adevăratul motiv al despărțirii a fost mult mai grav decât au lăsat cei doi să se înțeleagă.

Roxana Iliescu, prietena buna cu Andreea Marin, a publicat un text pe site-ul personal în care susține că Andreea Marin a ținut sub tăacere faptul că în timpul căsătoriei cu Tuncay ar fi cunoscut „violența” și „abuzul fizic”.

Pornind de la un mesaj pe care Tuncay l-a postat, zilele trecute, pe contul de socializare, Roxana Iliescu lasă să se înțeleagă că turcul nu este nici pe departe atât de „sfânt” precum se prezintă, scrie WOWbiz.

“Wow!!! Clar se naste un nou editorialist!! Ca si in cazul primei postari post divort, ma intreb daca anii petrecuti cu Andreea i-au folosit ca inspiratie pentru conceperea textelor de PR sau acest talent innascut i-a servit in operatiunea de “vrajire” a zanei? Este evident o intrebare retorica. Ce-mi ramane in minte este zicala “cine se scuza se acuza” si zau, iar am avut tentatia de a-i “umbla” pe text inspre domolire. Ca deh, cine se da sfant, agita spiritele inutil. Ceea ce s-a intamplat mintenas, Andreea amendand prompt bataia cu pumnii in piept a viitorului fost sot. Evident, tot pe reteaua de socializare:

“Nu esti ceea ce faci pentru bani, esti insa ceea ce faci pentru dragoste. Unii oameni nu ar trebui sa rosteasca macar cuvantul „onoare”, inainte sa se priveasca cinstit in oglinda. Daca zidurile ar putea vorbi… Cand nu faci nimic pentru ceea ce tu numesti „iubire”, te definesti si arati cine esti. In rest, mult zgomot, si doar atat.”

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close