Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat! Cine a descoperit maşina lui Dincă, după aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

S-a aflat! Cine a descoperit maşina lui Dincă, după aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

S-a aflat! Cine a descoperit maşina lui Dincă, după aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112
16 Aug 2019   •   13:14

După 12 ore de la apelul disperat al Alexandrei, mașina lui Gheorghe Dincă a reușit să fie identificată de către unul din anchetatori. 

În ziua de 25 iulie, după ce Alexandra sunase la 112, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cătălin Zăvoianu, l-a apelat în jurul orei 15.00 pe şeful de post din Dobrosloveni şi i-a spus să facă urgent demersurile necesare pentru a înregistra dosarul la Parchet. Aşa se face că abia la ora 15.30 a fost înregistrat dosarul penal sub numărul unic 297/P/2019, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cauza a fost atribuită procurorului Cristian Ovidiu Popescu.

„Domnul procuror Popescu a fost chemat de acasă şi a venit, i s-a prezentat speţa, i s-a arătat tot ce s-a făcut până în acel moment. Adică, nimic concret. Se verificaseră şi nişte imagini de pe camerele de supraveghere, dar toate pistele erau greşite. Domnul procuror a întrebat de unde se bănuieşte că a fost răpită Alexandra şi i s-a răspuns din zona Liceului Mihai Viteazul. Atunci dânsul a sunat pe cineva care avea un cabinet de ginecologie pe lângă liceu şi persoana respectivă i-a indicat exact unde sunt camerele de supraveghere. Maşina argintie care era căutată de atâtea ore a fost găsită. Se vedeau însă doar ultimele două litere de la numărul de înmatriculare Y şi W. Ăsta-i adevărul. Domnul procuror Popescu a descoperit maşina”, a declarat chiar unul dintre poliţiştii implicaţi în anchetă, potrivit Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Alexandra Măceşanu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close