Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat motivul pentru care Vasile Turcu a recurs la sinucidere

S-a aflat motivul pentru care Vasile Turcu a recurs la sinucidere

S-a aflat motivul pentru care Vasile Turcu a recurs la sinucidere
01 Mar 2017   •   15:39

Lumea sportului a primit astăzi o veste cruntă. Fostul acţionar de la Dinamo, Vasile Turcu, a încercat să se sinucidă. Aşa că nu e de mirare că la scurt timp au şi apărut motivele pentru care acesta ar fi recurs la acest gest.

Dacă la începutul anilor 2000, afacerile lui Vasile Turcu prosperau, acum lucrurile nu mai stau deloc aşa. Afaceristul are mari probleme financiare şi chiar a încercat să-şi vândă ceasurile pentru a face rost de bani lichizi ca să-şi salveze afacerile.

"Avea câteva contracte în derulare, dar în domeniul ăsta, banii vin greu, într-un ritm mult mai scăzut decât cel al plăţilor. Dacă nu dispui de o sumă importantă de cash, de o rezervă, există un pericolul unui blocaj extrem de periculos. Vasile avea oameni de plătit lunar, adunase restanţe, este evident că acest lucru l-a măcinat foarte mult. (…)Încerca să îşi salveze afacerile. Acesta e motivul pentru care a renunţat la ceasuri, deşi se ştie că era pasionat şi avea o colecţie impresionantă", a mărtuisit o persoană din anturajul dinamovistului, potrivit WOWbiz.

 

×
Subiecte în articol: tentativa de sinucidere Vasile Turcu
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close