Antena 3 CNN Actualitate Un nou mall s-a deschis

Un nou mall s-a deschis

Un nou mall s-a deschis
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Dec 2016   •   16:44

După finalizarea unei investiţii de 25 de milioane de euro, noul centru comercial din reşedinţa judeţului Neamţ îşi primeşte vizitatorii.

Shopping City din Piatra Neamţ a fost dezvoltat de New Europe Property Investment plc (NEPI), iar una dintre ancorele noului spaţiu comercial este hipermarket-ul Carrefour, primul din această zonă al grupului francez. Galeria reuneşte peste 70 de spaţii comerciale şi are peste 1.500 de angajaţi, scrie businessmagazin.ro.

„În ultimii ani, NEPI a investit intens în România (...) Shopping City Piatra-Neamţ fiind al doilea centru comercial pe care îl inauguram în acest an, după Shopping City Timişoara. În primul an de funcţionare ne aşteptăm să ne treacă pragul peste 5,5 milioane de vizitatori.”, a declarat Sebastian Mahu, asset manager în cadrul NEPI.

Centrul comercial, ce acoperă o suprafaţă totală închiriabilă de 28.000 de metri pătraţi, este dispus pe două niveluri şi include o parcare exterioară de 1.000 de locuri, accesibilă prin cele două sensuri giratorii create la intrările din Bulevardul Decebal şi Strada Bistriţei. Parterul găzduieşte branduri de modă, sport, frumuseţe, bijuterii şi accesorii, home&deco, articole pentru copii şi jucării, tehnologie, dar şi farmacii, bănci, petshop, service auto, servicii de optică.

Nivelul 1 este dedicat zonelor de food court si divertisment, completate de o terasă exterioară ce oferă o panoramă a culmilor muntoase. Zona găzduieşte restaurante şi cafenele, unele în premieră în judeţ, precum şi diverse opţiuni de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele, asigurate de cazinoul MaxBet, zona de recreere MaxFun şi locul de joacă Paradisul Copiilor.

 

×
Subiecte în articol: mall
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close