Antena 3 CNN Actualitate S-a dus la clinică să facă o întrerupere de sarcină. Ce i s-a întâmplat femeii este șocant. „Știu cum e să…”

S-a dus la clinică să facă o întrerupere de sarcină. Ce i s-a întâmplat femeii este șocant. „Știu cum e să…”

S-a dus la clinică să facă o întrerupere de sarcină. Ce i s-a întâmplat femeii este șocant. „Știu cum e să…”
Sursa foto: Foto: freeimages.com
14 Mar 2016   •   11:28

Vicky, mamă a doi copii, Ross, de 2 ani și Leyla, de 5 ani, a rămas însărcinată anul trecut. S-a temut că nu va putea crește și un al treilea copil, așa că a decis să recurgă la avort. "Nu a fost o hotărâre ușoară. Îmi iubesc copiii , dar nu am avut puterea să mai dau naștere și celui de-al treilea", a declarat tânăra pentru The Mirror.

"După ce toată intervenția s-a terminat, eu mă simțeam tot mai rău, obosită, aveam amețeli. Știu cum te simți când ești gravidă", a povestit tânăra. Ea a cumpărat nu unul, ci 15 teste de sarcină. Reazultatul a fost de fiecare dată același: tânăra era în continuare însărcinată.

La nouă săptămâni de la avort, Vicky a ajuns din nou la spital. După ecografie, medicii au descoperit un miracol: copilul pe care a dorit să-l avorteze nu murise.

"Când am vazut ecografia și l-am văzut cum mișcă am început să plâng. M-am simțit pierdută. Medicii mi-au spus că pot face o nouă intervenție de întrerupere a sarcinii, dar, fiind în 16 săptămâni, riscurile erau mult mai mari. Am decis să păstrez copilul".
 
În  februarie, Vicky a adus pe lume un băiețel sănătos.

 

×
Subiecte în articol: sarcina avort
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close