Antena 3 CNN Actualitate S-a întors iarna: Trafic rutier îngreunat, copaci rupţi şi porturi închise din cauza ninsorii şi vântului puternic

S-a întors iarna: Trafic rutier îngreunat, copaci rupţi şi porturi închise din cauza ninsorii şi vântului puternic

S-a întors iarna: Trafic rutier îngreunat, copaci rupţi şi porturi închise din cauza ninsorii şi vântului puternic
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Feb 2011   •   15:48

S-a întors iarna. Cel puţin în unele zone din ţară, în special în nord. Aici a nins viscolit, iar viteza vântului a ajuns la munte chiar şi la 120 km/h.

Probleme din cauza vântului au avut şi constănţenii. Au fost rafale şi de 80 de km/h, iar porturile au fost închise din cauza valurilor mari.

Vântul a creat probleme la malul mării. În Constanţa acesta a suflat chiar şi cu 80 de km/h, iar porturile au fost închise.

Vânt puternic a fost şi la Zalău. Crengile mai multor copaci s-au rupt şi au ajuns în mijlocul străzii.

În alte zone, cum ar fi Baia Mare, zăpada a fost cea care a pus probleme.

A nins şi la Cluj Napoca şi în Pasul Tihuţa. Aici se circulă cu greutate din cauza ninsorii viscolite, iar stratul de zăpadă a ajuns la peste 20 de centimetri.

Zăpada pune probleme şi pe Valea Prahovei. Se circulă cu greutate pe DN1 între Comarnic şi Buşteni, iar telecabina de pe platoul Bucegi nu mai circulă din cauza vântului puternic.

Potrivit meteorlogilor, va ninge în special la munte, în nordul Moldovei, Transilvania şi Maramureş.

Temperaturile vor scădea în special în noaptea de duminică spre luni, însă nu vor coborî sub -10 grade Celsius. În Capitală nu se aşteaptă ninsori în perioada următoare, iar temperaturile nu vor fi mai mici de 0 grade Celsius.

 


×
Subiecte în articol: iarnă ninsoare vant porturi munte
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close