Antena 3 CNN Actualitate S-a izbit de un TIR pentru că scria pe Facebook la volan. Ultimul său mesaj este absolut tulburător

S-a izbit de un TIR pentru că scria pe Facebook la volan. Ultimul său mesaj este absolut tulburător

S-a izbit de un TIR pentru că scria pe Facebook la volan. Ultimul său mesaj este absolut tulburător
Sursa foto: foto: Pixabay.com
04 Iul 2018   •   21:09

Un șofer de 27 de ani, din Arad, care scria pe Facebook în timp ce conducea, a intrat într-un TIR. În urma accidentului a fost grav rănt și a murit după câteva zile.

Accidentul s-a petrecut pe 19 iunie, când arădeanul se afla la volanul autoturismului său și venea de la Timișoara înspre Arad. În acest timp, tânărul conversa pe Facebook cu o fată, relatează aradon.ro.

S-a izbit violent de un autotren și a fost transportat la un spital din Cluj-Napoca, unde a murit după aproape două săptămâni. Tânărul rămăsese paralizat în urma accidentului.

„Eram atent pe telefon și m-am băgat într-un TIR. Am dus-o pe mama mea la Timișoara. Am lăsat-o la o rudă. Am paralizat… mi-am distrus viața. Nu mai pot umbla. Mi-au dat amendă. Mi-a mai dat și ăla ce conducea doi pumni. Eu eram leșinat pe jos. Permis nu mai am. Eu am venit singur din Timișoara la Arad, noroc că nu a fost mama mea cu mine”, i-a scris tânărul unei prietene după accident.

×
Parteneri
Reguli noi pentru vânzători, în piețele din România
x close