Antena 3 CNN Actualitate S-a sfărâmat asfaltul. Şoferii fac slalom pe un drum făcut de numai o săptămână

S-a sfărâmat asfaltul. Şoferii fac slalom pe un drum făcut de numai o săptămână

S-a sfărâmat asfaltul. Şoferii fac slalom pe un drum făcut de numai o săptămână
Sursa foto: Foto: aradon.ro
de M.Z.    |    16 Noi 2011   •   09:38

Un drum care leagă două localităţi din Mehedinţi pune la încercare, zi de zi, atât nervii şoferilor, cât şi abilităţile lor la volan. Asfaltul turnat de curând s-a sfărâmat. Conducătorii auto fac slalom printre gropi, iar localnicii nu mai au pe unde să meargă. 

Circa 500.000 de lei a costat construcţia a trei kilometri de drum care leagă Rogova şi Poroiniţa, două localităţi din judeţul Mehedinţi. În numai o săptămână, de lucrarea executată de firma plătită din bani publici, s-a ales praful.

Asfaltul s-a dezintegrat şi au apărut gropi. Reprezentaţii firmei care a executat lucrarea de asfaltare dau vina pe vremea rece.

"Din cauza diferenţelor de temperatură, au apărut mici probleme pe anumite porţiuni care vor fi remediate", a declarat Loredana Vrânceanu, reprezentanta firmei constructoare.

Primarul din Rogova speră ca firma să remedieze repede problema. "Dacă ei au greşit lucrarea, să vină s-o remedieze", a spus edilul Ion Balaure.

Firma constructoare mai are de asfaltat încă o porţiune din acest drum. Primăria Rogova este decisă să nu mai dea următoarea tranşă de bani până când compania nu va repara drumul stricat.


×
Subiecte în articol: drum mehedinti şoferi primar bani
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close