x close

S-a sfărâmat asfaltul. Şoferii fac slalom pe un drum făcut de numai o săptămână

de M.Z.    |    16 Noi 2011   •   09:38
S-a sfărâmat asfaltul. Şoferii fac slalom pe un drum făcut de numai o săptămână Foto: aradon.ro

Un drum care leagă două localităţi din Mehedinţi pune la încercare, zi de zi, atât nervii şoferilor, cât şi abilităţile lor la volan. Asfaltul turnat de curând s-a sfărâmat. Conducătorii auto fac slalom printre gropi, iar localnicii nu mai au pe unde să meargă. 

Circa 500.000 de lei a costat construcţia a trei kilometri de drum care leagă Rogova şi Poroiniţa, două localităţi din judeţul Mehedinţi. În numai o săptămână, de lucrarea executată de firma plătită din bani publici, s-a ales praful.

Asfaltul s-a dezintegrat şi au apărut gropi. Reprezentaţii firmei care a executat lucrarea de asfaltare dau vina pe vremea rece.

"Din cauza diferenţelor de temperatură, au apărut mici probleme pe anumite porţiuni care vor fi remediate", a declarat Loredana Vrânceanu, reprezentanta firmei constructoare.

Primarul din Rogova speră ca firma să remedieze repede problema. "Dacă ei au greşit lucrarea, să vină s-o remedieze", a spus edilul Ion Balaure.

Firma constructoare mai are de asfaltat încă o porţiune din acest drum. Primăria Rogova este decisă să nu mai dea următoarea tranşă de bani până când compania nu va repara drumul stricat.


Citeşte mai multe despre:

drum mehedinti soferi primar bani
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati