Antena 3 CNN Actualitate S-a terminat vacanţa! De astăzi bugetarii se întorc la muncă. Unii mai norocoşi şi-au prelungit concediile

S-a terminat vacanţa! De astăzi bugetarii se întorc la muncă. Unii mai norocoşi şi-au prelungit concediile

S-a terminat vacanţa! De astăzi bugetarii se întorc la muncă. Unii mai norocoşi şi-au prelungit concediile
de O.P.    |    03 Ian 2013   •   05:35

Vacanţa de Anul Nou s-a încheiat pentru majoritatea românilor. De astăzi, bugetarii se întorc la muncă. În schimb, mulţi dintre cei care lucrează în mediul privat, şi-au prelungit concediul cu două-trei zile. Pe pârtii, a fost atmosferă de vacanţă şi ieri, cu toate că numărul turiştilor s-a înjumătăţit.

A fost zarvă mare în parcările hotelurilor şi pensiunilor în care au fost cazaţi turiştii. Oamenii şi-au făcut bagajele de la primele ore ale dimineţii. Deşi şi-ar fi dorit să mai rămână la munte, pentru mulţi, concediul s-a încheiat în a doua zi din an.

În sejurul de Revelion, turiştii au stat mai tot timpul de pârtie. La Păltiniş, complexul de schi a fost aglomerat. Şi cei mici, şi cei mari s-au bucurat de zăpada bună şi de soare.

Cei mai norocoşi şi-au prelungit vacanţa cu câteva zile în plus, motiv pentru care şi-au petrecut toată ziua pe schiuri. La fel vor face şi în zilele următoare. Pentru alţii, însă, concediul abia acum începe.

Hotelierii au lucrat la foc continuu, pentru a-i mulţumi pe turiştii veniţi să petreacă la munte. Şi gazdele au fost, însă mulţumite. Au avut un câştig pe măsura turiştilor: mare.

Gradul de ocupare a pensiunilor şi hotelurile din staţiunile montane a fost de 100% în această perioadă.





×
Subiecte în articol: vacanţă
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close