Antena 3 CNN Actualitate S-a terminat vacanţa! Elevii se întorc la şcoală, de luni

S-a terminat vacanţa! Elevii se întorc la şcoală, de luni

S-a terminat vacanţa! Elevii se întorc la şcoală, de luni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Apr 2012   •   12:12

Peste 3.200.000 de elevi şi preşcolari se întorc la şcoală luni, după terminarea vacanţei de primăvară, urmând ca spre sfârşitul anului şcolar să aibă loc evaluări la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat.
   
Pe elevi îi aşteaptă, de asemenea, tezele din semestrul al doilea, care se susţin, de regulă, până la 25 mai.
   
Elevii nu vor avea cursuri în zilele libere prevăzute de lege, respectiv marţi, 1 mai (Ziua Muncii) şi luni, 4 iunie (a doua zi de Rusalii).
   
Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei, vacanţa de vară este programată în intervalul 23 iunie-9 septembrie, fiind mai scurtă decât cea din 2011, când anul şcolar a început la 12 septembrie.
   
Anul acesta, în premieră, una dintre săptămânile vacanţei de primăvară, intitulată "Şcoala Altfel", a fost dedicată activităţilor educative extracuriculare şi extraşcolare, principalul obiectiv fiind implicarea elevilor şi a profesorilor în activităţi de educaţie non-formală, care să pună în valoare talentele, preocupările extraşcolare şi competenţele elevilor, în domenii cât mai diverse şi interesante.

×
Subiecte în articol: elevi prescolari Ziua Muncii 1 mai educatie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close