Antena 3 Actualitate S-au anunțat ninsori la Bâlea Lac. Turiștii continuă să se cazeze la singurul hotel de gheaţă din România

S-au anunțat ninsori la Bâlea Lac. Turiștii continuă să se cazeze la singurul hotel de gheaţă din România

03 Apr 2017   •   13:14
S-au anunțat ninsori la Bâlea Lac. Turiștii continuă să se cazeze la singurul hotel de gheaţă din România

Turiştii, mai ales cei străini, continuă să se cazeze în singurul hotel de gheaţă din România, cel aflat la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, la Bâlea Lac, unde la sfârşitul săptămânii trecute toate camerele au fost ocupate, au precizat reprezentanţii obiectivului turistic, citați de Agerpres.

"Nu am sistat rezervările, în continuare se fac. Tariful este neschimbat, de 100 de euro, camera", a declarat Lidia Bădilă. 

Conform acesteia, cei care şi-au petrecut weekend-ul la Bâlea Lac, s-au bucurat de soare şi o temperatură, ziua, de plus 8 grade Celsius. În cursul nopţii, afară au fost plus două grade, iar în camerele de gheaţă ale hotelului, cu mobilier confecţionat tot din gheaţă, au fost în jur de plus 4 grade Celsius. 

Stratul de zăpadă măsoară luni, la Bâlea Lac, 1,4 metri şi este soare. Meteorologii sibieni estimează că este posibil ca joi să ningă la Bâlea Lac, ceea ce va ajuta hotelul de gheaţă să reziste în continuare. 

Intrarea în hotelul de gheaţă costă 10 lei pentru vizitatori, mulţi dintre aceştia dorind să facă fotografii. Pentru a ajunge la Bâlea Lac, turiştii trebuie să meargă cu telecabina, până când se va redeschide circulaţiei Transfăgărăşanul. Un drum dus-întors cu telecabina la Bâlea costă 60 de lei. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close