Antena 3 CNN Actualitate Săbii, topoare şi un pistol, descoperite în Deta. Vezi arsenalul găsit de poliţişti

Săbii, topoare şi un pistol, descoperite în Deta. Vezi arsenalul găsit de poliţişti

Săbii, topoare şi un pistol, descoperite în Deta. Vezi arsenalul găsit de poliţişti
Sursa foto: Foto: mediafax
28 Iul 2011   •   12:11
Noi percheziţii în cazul Deta. Forţele de ordine au facut percheziţii la locuinţele mai multor prieteni ai lui Bogdan Roman. În curtea unuia dintre imobilele percheziţionate, poliţiştii au descoperit un arsenal de arme albe. Este vorba despre săbii, topoare şi cuţite. Poliţiştii au mai găsit şi un pistol.

Autorităţile au anunţat şi descoperirea maşinii lui Bogdan Roman. Automobilul a fost identificat în municipiul Timişoara şi a fost deja expertizat din punct de vedere criminalistic, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.
Maşina era parcată în spatele blocului în care locuia prietena lui Bogdan Roman.

Imagini cu armele descoperite la Deta


În maşină au fost descoperite câteva pete de sânge, care i-ar putea aparţine lui Bogdan Roman. "Urmează să stabilim dacă sângele din interiorul maşinii îi aparţine fiului primarului" a declarat purtătorul de cuvânt.

Autorităţile au confirmat descoperirea armelor albe şi a pistolului cu gaze în curtea unei locuinţe din Deta. Se pare că locuinţa îi aparţine unei persoane care locuieşte în Timişoara şi care nu are legătură cu familia primarului din Deta.

Fiul cel mare al primarului din Deta a fugit în urma scandalului din noaptea de sâmbătă spre duminică şi este căutat de poliţişti.
 


Trei tineri au fost înjunghiaţi, în urma conflictui izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

În această cauză sunt cercetaţi atât fiii primarului din Deta, cât şi alte trei persoane.

Bogdan Roman este în continuare căutat de autorităţi.
Fiul cel mare al primarului este dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Pe numele acestuia, a fost emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman.

L
uni seară, judecătoria Deta a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Călin Roman şi pentru alţi trei suspecţi.
 

 



 

 

×
Subiecte în articol: perchezitie Deta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close